Contacteer ons

Contact Persoon : Tina Yu

Telefoonnummer : 86-10-57621296

WhatsApp : +8613683015302

Free call

Odm Afstandsbediening 500m de Robot TS3 van de Waterredding

Min. bestelaantal : 1 Verpakking Details : Aangepaste doos
Betalingscondities : T/T, L/C, Western Union Levering vermogen : 10sets/month
Plaats van herkomst: China Merknaam: Topsky
Modelnummer: TS3

Gedetailleerde informatie

Het scherm: 12 duim - het hoge lichte LCD scherm Grootte: 1032 × 630 × 200 mm.
Gewicht: 13.5KG beeldsysteem: 360°panorama beeldsysteem
draadloze controleafstand: 500m de afstand van de draadcontrole: 1000M
Hoog licht:

500m de robot van de waterredding

,

robot 500m van de waterredding

,

Odm de robot van de waterredding

Productomschrijving

De afstandsbedieningrobot TS3 van de waterredding

Overzicht

Als een kleine robot van de oppervlakteredding die door afstandsbediening kan worden in werking gesteld, kan TS3 wijd voor waterredding in zwembaden, reservoirs, rivieren, stranden, jachten, veerboten, vloed en andere scènes worden gebruikt.

De afstandsbediening wordt gerealiseerd door de afstandsbediening, is de verrichting eenvoudig, en de reisroute van de reddingsboei kan nauwkeurig worden gecontroleerd. De zonder commissie snelheid is groter dan 6m/s, het de persoon kan snel bereiken die in het water voor redding viel, en de bemande snelheid is 2m/s. Er zijn de waarschuwingslichten van het hoog-penetratiesignaal aan beide partijen, die van de positie van de reddingsboei bij nacht en in slecht weer kunnen gemakkelijk de plaats bepalen. De voor antibotsingsstrook kan botsing en verwonding aan het menselijke lichaam tijdens de reis effectief verhinderen. De propeller keurt een beschermende dekking goed om buitenlandse voorwerpen verwarring te verhinderen. TS3 is uitgerust met een cameratribune aan de voorkant, die kan worden geïnstalleerd om reddingsinformatie te registreren. De reddingsboei heeft een ingebouwd dubbel plaatsend systeem van GPS/Beidou, dat het nauwkeurige plaatsen kan bereiken.

 

Wanneer een dalend waterongeval zich voordoet, kunt u TS3 gebruiken om van de plaats van de persoon nauwkeurig de plaats te bepalen die in het water door GPS-het plaatsen, videoerkenning, handidentificatie, enz. viel, en gebruikt de afstandsbediening om de plaats van de persoon te controleren die in het water aan beginredding viel. De persoon die in het water viel kan de reddingsboei gemakkelijk grijpen voor het vallen in de watermensen wacht op redding, of brengt overboord aan een veilig gebied door het machtssysteem, dat kostbare tijd voor redding bereikt en zeer het overlevingstarief van overboord personeel verbetert. Wanneer de persoon die in het water vallen in kritieke voorwaarde is, kan TS3 redders vervoeren om de persoon snel te benaderen die in het water voor redding viel. Dit soort toepassing niet alleen bewaart de kostbare fysieke sterkte van redders, maar ook verbetert zeer de reddingsefficiency. Wanneer de redding over lange afstand (buiten de zichtbare waaier) wordt vereist, kan TS3 met hommels samenwerken om driedimensionele redding uit te voeren. Dit driedimensionele intelligente onbemande reddingssysteem die lucht en water combineren verhoogt zeer het werkingsgebied van redding en verrijkt zeer reddingsmethodes.

Toepassingsgebied

Zwembaden, Reservoirs, Rivieren, Stranden, Jachten, Veerboten, Vloedredding

Feaures

 • Betrouwbare shell: Gebruikslldpe materiaal met goede slijtageweerstand, elektroisolatie, hardheid en koude weerstand.
 • ★Accurate plaatsend: Steungps/beidou dubbel plaatsend systeem, plaatsen sneller en nauwkeuriger.
 • ★Return aan huissysteem: Één-zeer belangrijke automatische terugkeer naar huisfunctie, automatische terugkeer aan huisfunctie wanneer verloren verbinding.
 • ★Clear erkenning: De lichten van de hoog-penetratiewaarschuwing kunnen de plaats van het materiaal zelfs in mistig weer bepalen.
 • ★Self-herstelt: Met self-righting functie, kan het automatisch aan het normale drijven worden hersteld na het ten val brengen.
 • ★Controllability: De afstandsbedieningverrichting kan basisacties zoals voorwaartse, achterwaartse, linkerdraai, juiste draai, en automatische terugkeer aan huis uitvoeren.
 • ★Network (facultatieve video, audio): Verbonden met het platform van de robot genetwerkte wolk, de statusinformatie in real time zoals de plaats van de robot, de macht, de audio, de video, opsporing kan de informatie, enz., aan de wolk door het 4G/5G-netwerk worden doorgegeven, en de mobiele terminals achtergrond van PC en kunnen worden geraadpleegd
 • ★The is de schil licht en gemakkelijk uit te zetten snel: Lichtgewichtschil, gemakkelijk en snel te bevrijden

Technische parameters:

 • Afmetingen: 930mm*760mm*270mm
 • ★Weight: ≤13Kg
 • ★Rescue ladingscapaciteit: ≥400Kg
 • Maximumduw: ≥300N
 • ★Return huis accuracy≤2m
 • Zonder commissie snelheid: 6.3m/s
 • Bemande snelheid: 2m/s
 • de tijd van de ★Low-snelheidsduurzaamheid: ≥60min
 • ★Remote controleer afstand: ≥1.6Km
 • Verstrek drijfvermogen: ≥25Kg
 • De tijd van het afstandsbedieningleven: ≥3h

productconfiguratie:

1. De afstandsbedieningrobot ✖1 van de waterredding

2. Handbediende afstandsbediening✖1 reeks

3. Robotlader ✖1

4. De dekkingsverwijderprogramma ✖1 van de robotbatterij

 

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sale3.ex@topskytech.com
+8613683015302
+86-13683015302
sale2.ex@outlook.com
86-13683015302